Werken en leren bij La Place

Je raakt nooit uitgeleerd

Werken bij een groeiende organisatie

Werk je bij La Place, dan werk je bij een groeiende organisatie. Dat betekent dat er veel kansen zijn, want we hebben continu talentvolle mensen met ambitie nodig. Bovendien vinden we jouw persoonlijke groei en ontwikkeling belangrijk. Of je jezelf nu binnen een functie wilt ontwikkelen, of graag wilt doorstromen naar bijvoorbeeld een leidinggevende functie. Daarom bieden we jou bij La Place een breed pakket aan trainingen en opleidingen.

 La Place Food College

Je volgt verschillende trainingen op onze eigen praktijkschool; het 'La Place Food College'. Daar hoor je meer over de laatste trends en ontwikkelingen in de foodbranche en leer je nieuwe bereidingstechnieken en recepten.

MBO Werken én Leren (BBL-opleidingen met een erkend mbo-diploma)

Kun je niet wachten om aan het werk te gaan, maar wil je niet stoppen met leren? Dan bieden wij je de mogelijkheid om bij ons in een van onze restaurants aan de slag te gaan en intern een BBL-opleiding te volgen op kosten van La Place. Deze opleiding sluit je af met een officieel erkend mbo-diploma. Je kan opleidingen volgen op de volgende niveaus :

- Mbo-niveau 2, Medewerker Fastservice
- Mbo-niveau 3, 1ste Medewerker Fastservice
- Mbo-niveau 4, Manager/ Bedrijfsleider Fastservice

Naast de BBL-opleidingen bieden wij twee Traineeships aan waarin je je (verder) kan ontwikkelen tot leidinggevende van je eigen afdeling of tot Manager Horeca. Je krijgt trainingen, workshops en themadagen van echte vakspecialisten.

Vacatures MBO werken en leren

Wij bieden de volgende Traineeships aan:

MBO Traineeship Afdelingshoofd (duur 12 maanden)

Als trainee groei je binnen 12 maanden door tot Afdelingshoofd. Na afloop van het opleidingstraject kan jij leidinggeven aan je eigen afdeling en ben je een inspiratiebron voor je medewerkers!

Je start dit unieke MBO Traineeship met het maken van een online assessment. Tijdens het Traineeship volg je gemiddeld 1 dag per 2 weken trainingen. Deze trainingen richten zich onder andere op jezelf en de leerdoelen die naar aanleiding van jouw assessment zijn opgesteld. Hoe ben je als persoon, hoe reageer je op verschillende situaties en hoe kom je op anderen over? Onze trainer geeft je graag inzichten die je helpen om nog meer te bereiken dan je zelf voor ogen had! Ook krijg je uitleg van onze specialisten op het gebied van onder andere Marketing, Finance en HR. Zij leren jou alle facetten en maken je bekend met onze formules en systemen. Na het succesvol afronden van het Traineeship staan de managers voor jou in de rij. Je kan direct aan de slag als Afdelingshoofd bij La Place!

Vacatures MBO Traineeship Afdelingshoofd

HBO Traineeship Manager Horeca (duur 6 maanden)

Is het altijd jouw droom geweest om een eigen restaurant te runnen? Dan hoef je daar bij La Place niet lang op te wachten! Na het doorlopen van het Traineeship krijg je als Manager Horeca de operationele, financiële en commerciële eindverantwoordelijkheid voor één van onze restaurants.

Het Traineeship tot Manager Horeca duurt een half jaar en bestaat uit 3 onderdelen; leiderschap, systemen en procedures en cultuur. Gemiddeld volg je 1 dag per 2 weken trainingen en krijg je uitleg van onze specialisten op verschillende vakgebieden.

De trainingen richten zich onder andere op je  management skills en jouw persoonlijke vaardigheden. Deze zijn opgesteld op basis van het assessment dat je voorafgaand aan het Traineeship maakt. Daarnaast volg je workshops en krijg je uitleg van onze specialisten op het gebied van onder andere Marketing, Finance en HR. Zo bezoek je bijvoorbeeld leveranciers met onze inkoper en leren wij jou alles over onze formules en systemen. Gedurende het Traineeship word je intensief begeleid in je ontwikkeling door een ervaren coach. Na het succesvol afronden van het Traineeship Manager Horeca kan je direct aan de slag!

Vacatures HBO Traineeship Manager horeca

Stages

Ben je op zoek naar een leerzame én leuke stageplaats waarin je je goed kan voorbereiden op jouw toekomst? Kom dan stage lopen bij La Place!

Wij hebben stageplaatsen beschikbaar op verschillende niveaus (MBO, HBO).  Je kan bij ons stage lopen in één van onze restaurants; daar leer je alles over vers eten, koken, gastvrijheid en teamwork. Ook op ons Servicekantoor bieden wij verschillende stageplaatsen aan; denk dan aan  stageplaatsen op  onder andere de afdelingen  Operations, Marketing en HR. Zij hebben uitdagende projecten liggen waar je zelfstandig mee aan de slag mag en kan proeven wat het werken op zo’n afdeling in praktijk nu daadwerkelijk inhoudt.

Zoek een stageplaats op het servicekantoor of in een restaurant