Werken en leren bij La Place

Je raakt nooit uitgeleerd

Werken bij een groeiende organisatie

Werk je bij La Place, dan werk je bij een groeiende organisatie. Dat betekent dat er veel kansen zijn, want we hebben continu talentvolle mensen met ambitie nodig. Bovendien vinden we jouw persoonlijke groei en ontwikkeling belangrijk. Of je jezelf nu binnen een functie wilt ontwikkelen, of graag wilt doorstromen naar bijvoorbeeld een leidinggevende functie. Daarom bieden we jou bij La Place een breed pakket aan trainingen en opleidingen.

 La Place Food College

Je volgt verschillende trainingen op onze eigen praktijkschool; het 'La Place Food College'. Daar hoor je meer over de laatste trends en ontwikkelingen in de foodbranche en leer je nieuwe bereidingstechnieken en recepten.

BBL-opleidingen (erkend mbo-diploma)

Heb jij een passie voor food en service en wil jij je verder ontwikkelen? Dan bieden wij je de mogelijkheid om intern een BBL-opleiding te volgen. Deze opleiding sluit je af met een officieel erkend mbo-diploma. Je kan opleidingen volgen op de volgende niveaus :

- Mbo-niveau 2, Medewerker Fastservice
- Mbo-niveau 3, 1ste Medewerker Fastservice
- Mbo-niveau 4, Manager/ Bedrijfsleider Fastservice

Naast de BBL-opleidingen bieden wij twee intensieve Management Traineeships aan. Deze leiden jou op tot leidinggevende. Je krijgt trainingen, workshops en themadagen van echte vakspecialisten. Je kunt bij ons de volgende Traineeships volgen:

Traineeship Afdelingshoofd (12 maanden)

Als trainee groei je binnen 12 maanden door naar Afdelingshoofd. Na afloop van dit opleidingstraject kan jij leidinggeven aan een hele afdeling en ben je een inspiratie voor je medewerkers! Het traject start met het maken van een assessment. Dit assessment is de basis voor het samenstellen van jouw persoonlijk ontwikkelingsplan. Je traint je management vaardigheden (zoals leidinggeven en financiën) en je persoonlijke vaardigheden (zoals hoe je overkomt op een ander). Je maakt praktijkopdrachten en je volgt workshops. Na een feestelijke uitreiking van je diploma ben je klaar om als Afdelingshoofd Horeca te starten!

Vacatures Traineeship Afdelingshoofd

Management Traineeship Manager Horeca (6 maanden)

Als trainee word je binnen 6 maanden klaargestoomd en ondersteund om daarna je functie als manager zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Het traject start met het maken van een assessment. Dit assessment is de basis voor het samenstellen van jouw persoonlijk ontwikkelingsplan, dat gedurende het traject centraal staat. Je start met trainingen gericht op jezelf: hoe ben je als persoon in verschillende rollen en hoe komt dat op anderen over? Vervolgens loop je mee met onze specialisten op het gebied van marketing, finance en HR. Zij maken je bekend met alle facetten van onze formules en systemen. Wat je leert pas je toe op de werkvloer van het restaurant. Na 6 maanden kan je starten als Manager Horeca!

Vacatures Traineeship Manager horeca

Stages

Ben je op zoek naar een leerzame én leuke stageplaats? Bij La Place hebben we stageplekken voor studenten op mbo-niveau en hoger. Je kunt bij ons stage lopen in een van onze restaurants, waar je alles leert over het werken in de horeca, of op één van onze afdelingen op ons servicekantoor, zoals Operations, Marketing, HR, Finance, Inkoop of Formulemanagement.

Zoek een stageplaats