Vakantiewerk Horeca

Boek nu je vakantiebaan bij La Place

of

Begin je vakantie bij La Place!

In je vakantie een paar weken burgers grillen, om daarna op een mooi eiland te kunnen chillen; dat kan bij La Place!

Als vakantiekracht bij La Place kom je direct op een leuke plek in één van onze restaurants te staan. Vanaf je eerste dag bereid je al een heerlijke smoothie, bak je een pizza of sta je achter de grill! Je leert alles over koken en verse producten en binnen no time maak je nieuwe vrienden. Dit alles op momenten dat het jou uitkomt! Voor je het weet heb je jouw eigen vakantie zo bij elkaar gespaard.

In 5 stappen naar je nieuwe carrière

1. Solliciteren
Heb je gesolliciteerd? Bedankt voor jouw interesse in La Place. We bekijken direct jouw CV en motivatie.
2. Telefoongesprek
We nemen snel telefonisch contact met je op. In elk geval binnen twee weken. Zo kunnen we elkaar alvast beter leren kennen. Na het gesprek krijg je mogelijk een uitnodiging voor een gesprek.
3. Eerste en tweede gesprek
Je komt op gesprek bij je toekomstige leidinggevende en een recruiter. Als het klikt volgt er een tweede gesprek, voor meer details of kennismaking met andere collega's.
4. Assessment
In een assessment laat jij zien hoe jij jouw persoonlijke vaardigheden succesvol weet in te zetten in complexe situaties.
5. Welkom bij La Place!
Als we beiden denken dat de functie jou op het lijf geschreven is, krijg je een voorstel voor je arbeidsvoorwaarden en kun je bij ons in dienst komen.