Traineeship

Leer alles over horeca en onze succesvolle formule!

of Geen vacatures

Zo ziet jouw werkdag er uit

La Place is een groeiende succesformule. Elke dag brengen wij bij duizenden gasten een glimlach op het gezicht, met huisgemaakte, dagverse en natuurlijke gerechten.

Als trainee groei je binnen 12 maanden door naar Teamleider. Het traject start met het maken van een assessment. Dit assessment is de basis voor het samenstellen van jouw persoonlijk ontwikkelingsplan, wat gedurende alle blokken centraal zal staan. Je start met trainingen gericht op jezelf, hoe ben je als persoon in verschillende rollen en hoe komt dat op anderen over? Vervolgens loop je met onze specialisten op het gebied van Marketing, Finance en HR mee. Zij leren jou alle facetten en maken je bekend met onze formules en systemen. In het laatste blok valt alles samen en kan je, na een feestelijke uitreiking van je diploma, als Teamleider starten!

Doorgroeien

Compilatie

Uitdagend

In 5 stappen naar je nieuwe carrière

1. Solliciteren
Heb je gesolliciteerd? Bedankt voor jouw interesse in La Place. We bekijken direct jouw CV en motivatie.
2. Telefoongesprek
We nemen snel telefonisch contact met je op. In elk geval binnen twee weken. Zo kunnen we elkaar alvast beter leren kennen. Na het gesprek krijg je mogelijk een uitnodiging voor een gesprek.
3. Eerste en tweede gesprek
Tijdens het eerste gesprek kijken we samen of de functie bij je past. Als het klikt, volgt er een tweede gesprek voor meer details of een kennismaking met andere collega's.
4. Welkom bij La Place!
Als we beiden denken dat de functie jou op het lijf geschreven is, krijg je een voorstel voor je arbeidsvoorwaarden en kun je bij ons in dienst komen.