Traineeship Afdelingshoofd

Een unieke kans om te groeien

of

Ontwikkel jezelf tot Afdelingshoofd

Elke dag brengt La Place bij duizenden gasten een glimlach op het gezicht, met huisgemaakte, dagverse en natuurlijke gerechten. Als Afdelingshoofd geef je leiding aan een deel van het restaurant. Je motiveert collega's met een aanstekelijke passie voor koken.

In het eerste jaar krijg je een Traineeship, waarin je 1 lesdag per week combineert met 4 werkdagen. Heb je Middelbare Hotelschool gedaan of heb je leidinggevende ervaring in een keuken? En wil je onderdeel zijn van een groeiende succesformule? Bekijk dan snel de vacatures. In de video's zie je meer uitleg over de functie.

Meer weten? Bekijk de video's van Joe, Anouk en Arjen!

In 5 stappen naar je nieuwe carrière

1. Solliciteren
Heb je gesolliciteerd? Bedankt voor jouw interesse in La Place. We bekijken direct jouw CV en motivatie.
2. Telefoongesprek
We nemen snel telefonisch contact met je op. In elk geval binnen twee weken. Zo kunnen we elkaar alvast beter leren kennen. Na het gesprek krijg je mogelijk een uitnodiging voor een gesprek.
3. Eerste en tweede gesprek
Je komt op gesprek bij je toekomstige leidinggevende en een recruiter. Als het klikt volgt er een tweede gesprek, voor meer details of kennismaking met andere collega's.
4. Assessment
In een assessment laat jij zien hoe jij jouw persoonlijke vaardigheden succesvol weet in te zetten in complexe situaties.
5. Welkom bij La Place!
Als we beiden denken dat de functie jou op het lijf geschreven is, krijg je een voorstel voor je arbeidsvoorwaarden en kun je bij ons in dienst komen.