Teamleider Horeca

Bereid heerlijke gerechten en coach je collega’s

of

Zo ziet jouw werkdag er uit

La Place is een groeiende succesformule. Elke dag brengen wij bij duizenden gasten een glimlach op het gezicht, met huisgemaakte, dagverse en natuurlijke gerechten.

Elke dag krijg je verse ingrediënten geleverd. Samen met jouw team maak je daarvan heerlijke gerechten, zoals verse soepen en pizza’s. Je weet waar de gerechten aan moeten voldoen en brengt jouw kennis over op je collega's. Ook help je jouw manager, bijvoorbeeld met planningen. Een ideale baan om jouw leidinggevende kwaliteiten te ontwikkelen.

Teamleider Horeca

Teamleider Horeca

'Je leert hier heel veel!'

Uitdaging

Teamleider

In 5 stappen naar je nieuwe carrière

1. Solliciteren
Heb je gesolliciteerd? Bedankt voor jouw interesse in La Place. We bekijken direct jouw CV en motivatie.
2. Telefoongesprek
We nemen snel telefonisch contact met je op. In elk geval binnen twee weken. Zo kunnen we elkaar alvast beter leren kennen. Na het gesprek krijg je mogelijk een uitnodiging voor een gesprek.
3. Eerste en tweede gesprek
Tijdens het eerste gesprek kijken we samen of de functie bij je past. Als het klikt, volgt er een tweede gesprek voor meer details of een kennismaking met andere collega's.
4. Welkom bij La Place!
Als we beiden denken dat de functie jou op het lijf geschreven is, krijg je een voorstel voor je arbeidsvoorwaarden en kun je bij ons in dienst komen.