Stage servicekantoor

Een stage die ertoe doet

of Geen vacatures

Koffie halen doen we zelf, jij houdt je bezig met het grotere plaatje!

Ben je op zoek naar een stage binnen een dynamisch en groeiend bedrijf waarin je echt verantwoordelijkheid mag dragen en proeft wat het werken op onze afdelingen in praktijk inhoudt? Kom dan stage lopen op ons Servicekantoor!

Onze verschillende afdelingen waaronder Operations, Marketing en HR hebben uitdagende projecten liggen waar je zelfstandig mee aan de slag kan. Wij geven je alle ruimte en het vertrouwen om te ervaren wat het werken op één van onze afdelingen inhoudt! Zo ben je goed voorbereid om na je stage in een leuke functie aan de slag te gaan.

Zo smaakt versgemaakt

Compilatie

In 5 stappen naar je nieuwe carrière

1. Solliciteren
Heb je gesolliciteerd? Bedankt voor jouw interesse in La Place. We bekijken direct jouw CV en motivatie.
2. Telefoongesprek
We nemen snel telefonisch contact met je op. In elk geval binnen twee weken. Zo kunnen we elkaar alvast beter leren kennen. Na het gesprek krijg je mogelijk een uitnodiging voor een gesprek.
3. Eerste en tweede gesprek
Tijdens het eerste gesprek kijken we samen of de functie bij je past. Als het klikt, volgt er een tweede gesprek voor meer details of een kennismaking met andere collega's.
4. Welkom bij La Place!
Als we beiden denken dat de functie jou op het lijf geschreven is, krijg je een voorstel voor je arbeidsvoorwaarden en kun je bij ons in dienst komen.