Manager Horeca

Verantwoordelijk voor je eigen restaurant

of

Jouw rol als Manager Horeca

Als Manager Horeca run je je eigen La Place restaurant, met verantwoordelijkheid voor omzet, kwaliteit en de dagelijkse gang van zaken. Vind jij gezond eten, goede presentatie en een perfecte gastbeleving net zo belangrijk als wij? En heb je de Hoge Hotelschool gedaan of een soortgelijke opleiding? Bekijk dan snel de vacatures.

De La Place formule
La Place is een groeiende succesformule. Elke dag brengen wij bij duizenden gasten een glimlach op het gezicht, met huisgemaakte, dagverse en natuurlijke gerechten. In de video's zie je meer over de functie van Manager Horeca en over de La Place formule.

Meer weten? Bekijk de video's van Matthias, 'Het geheim van La Place' en 'Welkom bij La Place'!

In 5 stappen naar je nieuwe carrière

1. Solliciteren
Heb je gesolliciteerd? Bedankt voor jouw interesse in La Place. We bekijken direct jouw CV en motivatie.
2. Telefoongesprek
We nemen snel telefonisch contact met je op. In elk geval binnen twee weken. Zo kunnen we elkaar alvast beter leren kennen. Na het gesprek krijg je mogelijk een uitnodiging voor een gesprek.
3. Eerste en tweede gesprek
Je komt op gesprek bij je toekomstige leidinggevende en een recruiter. Als het klikt volgt er een tweede gesprek, voor meer details of kennismaking met andere collega's.
4. Assessment
In een assessment laat jij zien hoe jij jouw persoonlijke vaardigheden succesvol weet in te zetten in complexe situaties.
5. Welkom bij La Place!
Als we beiden denken dat de functie jou op het lijf geschreven is, krijg je een voorstel voor je arbeidsvoorwaarden en kun je bij ons in dienst komen.