HBO traineeship Manager Horeca

Eindverantwoordelijk voor je eigen restaurant

of

Maak het verschil als Manager Horeca bij La Place!

Is het altijd jouw droom geweest om een eigen restaurant te runnen? Dan hoef je daar bij La Place niet lang op te wachten! Na het doorlopen van het Traineeship van 6 maanden krijg je als Manager Horeca de operationele, financiële en commerciële eindverantwoordelijk voor één van onze restaurants.

Als Manager Horeca heb je het belang van onze gasten en onze medewerkers bovenaan staan. Jij regelt alle zaken waar je in de bedrijfsvoering mee te maken krijgt en dat zijn er veel! Of het nu gaat om onze gasten, de medewerkers, inkoop of andere onderwerpen, als Manager Horeca ga je hier zelfstandig mee aan de slag. Je neemt jouw team mee in je eigen enthousiasme en inzet en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw restaurant op één staat!

In 5 stappen naar je nieuwe carrière

1. Solliciteren
Heb je gesolliciteerd? Bedankt voor jouw interesse in La Place. We bekijken direct jouw CV en motivatie.
2. Telefoongesprek
We nemen snel telefonisch contact met je op. In elk geval binnen twee weken. Zo kunnen we elkaar alvast beter leren kennen. Na het gesprek krijg je mogelijk een uitnodiging voor een gesprek.
3. Eerste en tweede gesprek
Je komt op gesprek bij je toekomstige leidinggevende en een recruiter. Als het klikt volgt er een tweede gesprek, voor meer details of kennismaking met andere collega's.
4. Assessment
In een assessment laat jij zien hoe jij jouw persoonlijke vaardigheden succesvol weet in te zetten in complexe situaties.
5. Welkom bij La Place!
Als we beiden denken dat de functie jou op het lijf geschreven is, krijg je een voorstel voor je arbeidsvoorwaarden en kun je bij ons in dienst komen.