BBL Werken én Leren

Werk in onze restaurants en behaal je diploma!

of

Een diploma halen zonder 5 dagen in de week in de schoolbanken te zitten!

Kun je niet wachten om aan het werk te gaan, maar wil je niet stoppen met leren? Dan bieden wij je de mogelijkheid om bij ons in een van onze restaurants aan de slag te gaan en daarnaast een MBO-opleiding te volgen op kosten van La Place!

Niet alleen hebben wij jarenlange ervaring als erkend leerbedrijf, ook hebben wij mogelijkheden om na het behalen van je diploma verder te groeien!

In 5 stappen naar je nieuwe carrière

1. Solliciteren
Heb je gesolliciteerd? Bedankt voor jouw interesse in La Place. We bekijken direct jouw CV en motivatie.
2. Telefoongesprek
We nemen snel telefonisch contact met je op. In elk geval binnen twee weken. Zo kunnen we elkaar alvast beter leren kennen. Na het gesprek krijg je mogelijk een uitnodiging voor een gesprek.
3. Eerste en tweede gesprek
Je komt op gesprek bij je toekomstige leidinggevende en een recruiter. Als het klikt volgt er een tweede gesprek, voor meer details of kennismaking met andere collega's.
4. Assessment
In een assessment laat jij zien hoe jij jouw persoonlijke vaardigheden succesvol weet in te zetten in complexe situaties.
5. Welkom bij La Place!
Als we beiden denken dat de functie jou op het lijf geschreven is, krijg je een voorstel voor je arbeidsvoorwaarden en kun je bij ons in dienst komen.