Student

Een bijbaan of stage om je vingers bij af te likken

of

Studeren, op kamers wonen, leuke dingen doen. Dit is misschien wel de leukste tijd van je leven. Maar al die leuke dingen kosten ook geld. Gelukkig kan je bij ons wat bijverdienen. Je leert heerlijke gezonde gerechten maken en nog veel meer. Bekijk snel de vacatures!

Opleidingen en stages

Wil je verder groeien in de horeca? Wij bieden mbo-opleidingen waarbij je werken en leren combineert. Ook hebben we regelmatig fantastische stageplekken in onze restaurants en op ons Servicekantoor in Hilversum.

Anish | Medewerker Horeca

Naast mijn studie heb ik de gezelligste bijbaan die er is.

Maaike | Medewerker Servicekantoor

Ik ben trots op de opleidingen die we hebben ontwikkeld

Jessica | Teamleider

Ik volg de mbo-opleiding 'Eerste medewerker fastservice'

Ik vind het fijn om te leren naast mijn werk

Bij La Place volg ik de opleiding op Mbo-niveau 3, die heet 'Eerste Medewerker Fastservice'. Volgend jaar ben ik klaar. Dan wil ik door naar niveau 4: 'Manager/ Bedrijfsleider Fastservice'.

We helpen elkaar met school
Ik vind het fijn om te blijven leren naast mijn werken. Over leidinggeven, over voedselkwaliteit en gastvrijheid. Een dag per twee weken ga ik naar school en zie ik collega’s uit andere vestigingen. We delen ervaringen met elkaar en helpen elkaar met school. Zo bouw ik ook aan mijn netwerk binnen La Place.

Natuurlijk is het soms pittig om veel te reizen, werken en studeren. Maar als ik klaar ben, geeft het wel een voldaan gevoel. Ik kijk er elke keer weer naar uit om naar school te gaan!

Jessica

Teamleider