Baan

Een uitdagende baan in één van onze restaurants of op ons Servicekantoor!

of

Ben je als starter of ervaren professional toe aan een nieuwe baan? Bekijk dan onze functies in onze restaurants of op ons Servicekantoor.

Zowel in onze restaurants als op ons Servicekantoor hebben wij banen voor starters, (ervaren) medewerkers en professionals. Binnen La Place vinden we het daarbij belangrijk dat je je in elke fase van je carrière kan blijven ontwikkelen. Wij bieden dan ook vele opleidingen aan die je tijdens het werken kan volgen en blijven met je in gesprek om te kijken waar jij behoefte aan hebt!

Jessica | Teamleider

Ik volg de mbo-opleiding 'Eerste medewerker fastservice'

Mark | Regiomanager

La Place the place to be

Laura | Assistent Inkoper Food

Ik vind het leuk om voor La Place te werken omdat La Place een mooi groeiend merk is dat ergens voor staat

Ik vind het fijn om te leren naast mijn werk

Bij La Place volg ik de opleiding op Mbo-niveau 3, die heet 'Eerste Medewerker Fastservice'. Volgend jaar ben ik klaar. Dan wil ik door naar niveau 4: 'Manager/ Bedrijfsleider Fastservice'.

We helpen elkaar met school
Ik vind het fijn om te blijven leren naast mijn werken. Over leidinggeven, over voedselkwaliteit en gastvrijheid. Een dag per twee weken ga ik naar school en zie ik collega’s uit andere vestigingen. We delen ervaringen met elkaar en helpen elkaar met school. Zo bouw ik ook aan mijn netwerk binnen La Place.

Natuurlijk is het soms pittig om veel te reizen, werken en studeren. Maar als ik klaar ben, geeft het wel een voldaan gevoel. Ik kijk er elke keer weer naar uit om naar school te gaan!

Jessica

Teamleider