Arbeidsvoorwaarden

Een heerlijke baan, waar je veel van opsteekt

Arbeidsvoorwaarden

Naast een gezellige werkplek kun je van ons het volgende verwachten:

- Marktconform salaris
- Maximaal 38-urige werkweek
- 8% vakantiegeld
- 25 vakantiedagen
- Reiskosten- en pensioensregeling
- Personeelskorting tijdens werktijd
- Diverse opleidingen, afhankelijk van jouw ontwikkeling

Deze arbeidsvoorwaarden gelden voor functies in het restaurant. Deze kunnen op het Servicekantoor iets afwijken.

Werktijden - perfect te combineren met bijvoorbeeld school of kinderen

Onze restaurants zijn vaak 7 dagen per week geopend. Of je nu door de weeks, in het weekend, s ’ochtends of s ’avonds, parttime of fulltime wilt werken; wij stellen een rooster voor je samen dat is afgestemd op jouw wensen. De werkzaamheden zijn daardoor perfect te combineren met bijvoorbeeld een studie of de zorg voor kinderen. Onze openingstijden kunnen per locatie verschillen. De werktijden kunnen variëren in diverse dagdelen van 7:00 uur s’ochtends tot 23:00 uur s’avonds.

Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling

Werk je bij La Place, dan werk je bij een groeiende organisatie, waar jouw persoonlijke groei centraal staat. Vanaf de eerste dag krijg je de mogelijkheid om alles te leren over het werken in de horeca en het bereiden van verse gerechten. Ook kun je diverse trainingen en erkende opleidingen bij ons volgen. Veel mensen die nu leidinggevende zijn, zijn ooit als medewerker begonnen. Maar natuurlijk kun je ook van een ander bedrijf als leidinggevende bij ons binnenkomen.

De sfeer maakt La Place ‘the place to be’!

Wij willen dat onze gasten zich bij ons thuis voelen en dat geldt ook voor medewerkers. Bij La Place heerst een echte teamspirit, waarin we elkaar helpen. Er werken collega’s van diverse leeftijden, achtergronden en ervaring. Samen hebben we plezier tijdens het werk en daarbuiten. Collega’s organiseren onderling regelmatig uitjes of andere leuke activiteiten.