Werken bij La Place maakt gebruik van cookies...

Door deze site te gebruiken ga je akkoord en accepteer je onze voorwaarden en privacybeleid.

Ik accepteer cookies!

Wie kent La Place nu niet?

La Place is een succesvolle horecaformule met meer dan 50 locaties in binnen- en buitenland. In alles wat we doen, staat smaak op de eerste plaats.

Meer informatie

Waarom La Place?

Omdat wij jou de allerleukste (bij)baan bieden natuurlijk! La Place biedt jou méér dan vakken vullen of hamburgers flippen. Bij ons werk je met verse, natuurlijke producten en leer je de lekkerste gerechten maken. Je werkt niet achter de schermen, maar hebt écht contact met de gast, waardoor je veel ervaring opdoet. Daarnaast bieden we je een fijne werkomgeving met enthousiaste collega’s en dat gewoon bij jou in de buurt!

Voordelen om bij La Place te werken

 • Werken voor een TOPmerk!

  Al meer dan 25 jaar timmeren we aan de weg met onze verse, huisgemaakte en 100% natuurlijke producten. Niet alleen onze gasten zijn enthousiast over La Place, maar ook medewerkers zijn trots om bij ons te werken!

 • Gast eerst!

  Wij leren je onder andere hoe je topservice kunt verlenen aan de gast. Dat is een vak apart, want hoe stel je de gast vandaag de dag tevreden? Door training on-the-job en workshops leren wij jou de kneepjes van het vak.
  Binnen no-time kun je koken als de beste en weet jij precies hoe je om moet gaan met gasten.

 • Vers en huisgemaakt

  We vinden het belangrijk dat onze gasten van echte en pure smaken kunnen genieten. Geen junkfood, maar lekkere en natuurlijke voeding. Je zult verbaasd staan van onze heerlijke huisgemaakte producten die je zelf hebt gemaakt!

 • Werken in een gezellig team

  Bij ons werk je in een team. Dat betekent; met z’n allen de schouders eronder om keer op keer een topprestatie te leveren! Onze medewerkers zijn enthousiast, behulpzaam en hebben passie voor hun vak.

 • Doorgroeimogelijkheden

  La Place is de ideale plek om te werken en te leren! Wij vinden het belangrijk dat iedereen met een passie voor food en gastbeleving de kans krijgt om zich te ontwikkelen, met of zonder ervaring. Lees meer over onze opleidingsmogelijkheden onder ‘Opleidingen & Stages’.

 • Dicht bij huis

  Met ruim 50 verkooppunten in binnen-en buitenland zit er altijd een vestiging bij jou in de buurt.

 • Fijne werktijden!

  Bij La Place kun je jouw werktijden flexibel invullen! Je kunt je baan dus prima combineren met een opleiding, ander werk of zorg voor kinderen. Bij La Place zijn de werktijden niet tot diep in de nacht. Zo heb je zelf ook nog iets aan je avond.


Veel gestelde vragen ...

Leuk dat je enthousiast bent geworden over werken bij La Place! Hieronder hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

 1. Wat is de snelste manier om te solliciteren bij La Place?

  De snelste manier om bij La Place te solliciteren is via deze website www.werkenbijlaplace.nl. Als je op de button ‘verstuur sollicitatie’ klikt bij de vacature van jouw keuze, komt je sollicitatie rechtstreeks bij de juiste manager terecht. Ga je toch liever langs de vestiging om je gegevens achter te laten? Dit kan ook. Vraag naar de verantwoordelijke manager.

 2. Welke gegevens kan ik meesturen?

  Stuur in ieder geval jouw CV en motivatiebrief mee. Deze kan je uploaden via onze website. Het is handig als je vermeldt op welke dagen je beschikbaar bent en voor hoeveel uur per week.

 3. Hoe lang duurt het voordat ik een reactie krijg?

  Wij streven ernaar om binnen twee weken te reageren op jouw sollicitatie. Meestal neemt de manager telefonisch contact met je op. Als je wordt afgewezen, krijg je hiervan per e-mail bericht.

 4. Ik wil graag een open sollicitatie naar een vestiging sturen. Hoe kan ik dit doen?

  Het is helaas niet mogelijk een open sollicitatie aan La Place te sturen, maar je kunt natuurlijk wel persoonlijk langs één van onze vestigingen gaan! Voor onze actuele vacatures verwijzen wij je naar de zoekmachine.

 5. Welke criteria zijn belangrijk voor La Place?

  In onze vacatures staan de criteria vermeld waar wij op letten. In het algemeen zoeken wij collega’s met een positieve en praktische instelling, die graag méér willen leren op de werkvloer. Je hebt een vlotte babbel en vindt het leuk om het mensen naar de zin te maken. Je hebt een passie voor verse, natuurlijke producten en de omgang met gasten.

 6. Ik heb na twee weken nog geen reactie gekregen op mijn sollicitatie. Met wie kan ik contact opnemen?

  Neem contact op met de vestiging via het telefoonnummer of e-mailadres in de vacature, of ga langs en informeer bij de manager naar de status van je sollicitatie.

 7. Ik wil graag een telefonische toelichting geven op mijn sollicitatie. Waar vind ik het telefoonnummer?

  Het telefoonnummer en de naam van de manager tref je in de vacaturedetails op onze website.

 8. Kan ik ook via mijn mobiel solliciteren?

  Dat kan! Als je navigeert naar onze website www.werkenbijlaplace.nl kun je op 3 manieren je CV uploaden. Zorg er wel voor dat je je CV-bestand in je mailbox hebt staan.

 9. Ik ben afgewezen voor mijn sollicitatie. Nu heb ik bij meerdere vestigingen gesolliciteerd. Klopt het dat ik van elke manager een reactie krijg?

  In principe reageert iedere manager op jouw sollicitatie, ook al heb je vaker gesolliciteerd en ben je al eerder afgewezen. Krijg je geen antwoord? Neem dan contact op via het telefoonnummer in de vacature of ga langs bij de vestiging en vraag naar de manager.

 10. Het lukt me niet om via de website te solliciteren. Zijn er andere mogelijkheden?

  Als online solliciteren niet lukt adviseren wij je om langs te gaan bij de vestiging. Behoort dat niet tot jouw mogelijkheden? Neem dan contact op via het telefoonnummer op de site en vraag naar het juiste e-mailadres om jouw sollicitatie per e-mail te verzenden.

 11. Vanaf welke leeftijd mag je solliciteren bij La Place?

  Conform de wettelijke richtlijnen mag je vanaf je 15e werken bij La Place. Je mag nog niet alle werkzaamheden verrichten of je doet sommige taken onder begeleiding. Daarnaast gelden voor 15-, 16- en 17-jarigen andere regels op het gebied van werk- en rusttijden. Vraag hiernaar op het moment dat je bij La Place start.

 12. Ik heb een vraag over het werken bij La Place. Bij wie kan ik terecht?

  Kijk allereerst of je vraag vermeld staat bij onze ‘Veelgestelde Vragen’. Of stel je vraag aan de manager van de vestiging waar je wilt solliciteren. De contactgegevens vind je in de vacature.

Heb je een algemene vraag over werken bij La Place? Kijk dan eerst of jouw vraag tussen deze meest gestelde vragen staat.

 1. Vanaf welke leeftijd mag je bij La Place werken?

  De minimumleeftijd om bij ons te werken is 15 jaar. Als 15-jarige mag je (in verband met veiligheidsregels) nog niet alle werkzaamheden verrichten. Soms mag dit alleen onder begeleiding van een collega.
  Daarnaast gelden voor 15-, 16- en 17-jarigen andere regels op gebied van werk- en rusttijden. Vraag hiernaar op het moment dat je bij La Place start. Er blijven gelukkig genoeg taken over om je een afwisselende (bij)baan te bieden!

 2. Heb je horeca-ervaring nodig om bij La Place te kunnen werken?

  Nee. Bij ons leer je ‘on the job’ van enthousiaste collega’s. Om een goed beeld te krijgen van La Place ontvang je tijdens je eerste werkweek een online introductieprogramma met leuke en belangrijke zaken die je moet weten als medewerker.

 3. Wat voor werkzaamheden doe je zoal bij La Place?

  Binnen de verschillende formules van La Place is er elke dag weer genoeg te doen! Als je bij ons werkt, variëren je werkzaamheden van het persen van sappen tot het bakken van pizza’s. Misschien vind je het leuk om aan de kassa of bij het koffiebuffet te werken. Geef vooral aan waar jij het meeste plezier aan beleeft!
  Van je collega’s leer je hoe je bepaalde producten moet maken of taken moet uitvoeren. Zodra je het goed onder de knie hebt, kun je zelfstandig aan de slag.

 4. Kun je een opleiding volgen bij La Place?

  Dat kan! La Place biedt diverse interne opleidingen aan. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Op de pagina Opleidingen & stages vind je meer informatie over onze verschillende opleidingen.


meer dan 50 vestigingen in Nederland (en in het buitenland


Aan de slag bij La Place..

Zoek een vacature bij mij in de buurt

Of bekijk onze verschillende functies »