Werken bij La Place maakt gebruik van cookies...

Door deze site te gebruiken ga je akkoord en accepteer je onze voorwaarden en privacybeleid.

Ik accepteer cookies!

Leer méér bij La Place!

Wij bieden de volgende leertrajecten aan:Waarom leren bij La Place?

Pauline - Hulpkracht

“Het leuke aan La Place is dat het werk heel divers is.”

Kijkje in de keuken van La Place

Bekijk de video

Bij La Place groei je door!

Wij bieden leertrajecten aan op ieder niveau. Want we vinden het belangrijk dat mensen met ambitie kunnen doorgroeien én –leren! Hieronder vind je informatie over alle mogelijkheden.


Maak een succesvolle start met ons online introductieprogramma!

Iedereen die bij La Place komt werken volgt het online introductieprogramma. Dit programma bestaat uit twee delen: een e-learningmodule waarin je kennismaakt met La Place en een e-learningmodule waarin het ‘kwaliteitsvoedselveiligheidssysteem’ (KVVS) aan bod komt. Door het volgen van de modules heb jij een succesvolle start bij La Place!


Volg een MBO- of BBL-opleiding

Heb je geen ervaring, maar wel ambitie om carrière te maken in de horeca? Dat kan! Bij ons kun je naast je werk officieel erkende mbo-diploma’s halen via onze interne opleidingen. De interne BBL-opleidingen zijn afgestemd op de dagelijkse praktijk binnen La Place.

Bekijk de mogelijkheden:

Interne BBL-opleidingen richting Fastservice

Heb jij een passie voor food en service en wil jij je verder ontwikkelen? Dan bieden wij je graag de mogelijkheid om een interne opleiding in de richting Fastservice te volgen bij La Place.

Niveau 2

Medewerker Fastservice

De opleiding Medewerker fastservice is bedoeld voor medewerkers die meer vakkennis willen opdoen en zich graag willen ontwikkelen binnen de sector. De opleiding sluit naadloos aan op de praktijk en biedt medewerkers de kans om een startkwalificatie te behalen.

Niveau 3

1e medewerker Fastservice

De opleiding 1e Medewerker fastservice is bedoeld voor medewerkers die hun eerste stappen willen zetten op het gebied van leidinggeven. De medewerker leert hoe hij een Manager kan ondersteunen bij leidinggevende en operationele taken. De opleiding sluit naadloos aan op de praktijk en biedt medewerkers de kans om een mbo-diploma op niveau 3 te behalen.

Niveau 4

Manager/Bedrijfsleider Fastservice

In de opleiding Manager/Bedrijfsleider Fastservice komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Afsluiten van het bedrijf
  • Sociale Hygiëne (omgaan met normafwijkend gedrag)
  • Klachtenafhandeling
  • Bestellingen
  • Beleid: opstellen afdelingsplan, bewaken en bijsturen processen, rapporteren aan leidinggevende
  • Kosten en omzet: analyse kostprijzen, budgetten bewaken
  • Personeel: ondersteunen bij werving & selectie, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren, begeleiden en aansturen van medewerkers, werkoverleg organiseren.

Dit betekent dat je tijdens de opleiding met bovenstaande onderwerpen en taken aan de slag gaat, hier theoretische informatie over ontvangt en opdrachten maakt. Dit betekent echter niet dat je meteen als leidinggevende aan de slag kunt. La Place heeft hiervoor namelijk het Management Traineeship ontwikkeld, wat nog een stapje verder gaat dan de MBO4-opleiding. Binnen het Management Traineeship ga je nog meer kijken naar je persoonlijke ontwikkeling en naar jezelf als leider. De opleiding sluit naadloos aan bij de praktijk en biedt medewerkers de kans om een mbo-opleiding op niveau 4 te behalen.


Heb jij leidinggevende ambities? Kies voor ons Management Traineeship

La Place heeft een intensief opleidingstraject van 12 maanden ontwikkeld waarin vakspecialisten jou opleiden tot leidinggevende. Je verbreedt jouw kennis door trainingen, workshops en themadagen.

Bekijk de mogelijkheden:

Afdelingshoofd

Benodigde vooropleiding

MBO-diploma niveau 3 of hoger. Als interne kandidaat moet je ook worden voorgedragen door je direct leidinggevende en je Regiomanager.

Beschrijving

Voor dit La Place opleidingstraject van 12 maanden moet je wel een flinke portie enthousiasme en ambitie hebben. Na afloop van dit opleidingstraject kun jij de leiding van een hele afdeling aan en ben je een inspiratie voor je medewerkers! Je traint je management skills en persoonlijke vaardigheden (bijvoorbeeld op het gebied van marketing, financieel inzicht, effectief communiceren en personeelszaken), je doet praktijkopdrachten en je volgt workshops. Hierbij word je begeleid door een praktijkbegeleider.

Manager Food

Benodigde vooropleiding

MBO niveau 4 of hoger en bij voorkeur minimaal 2 jaar relevante leidinggevende werkervaring. Heb jij een MBO niveau 3 opleiding afgerond en heb jij het management traineeship van La Place met goed gevolg afgerond? Dan kun jij als interne kandidaat deelnemen aan dit opleidingstraject. Voorwaarde is dat je tevens wordt voorgedragen door je direct leidinggevende en je Regiomanager.

Beschrijving

Wil jij doorgroeien naar de functie van Manager Food? Met dit opleidingstraject word jij een inspirerende en ondernemende leider binnen La Place. In de opleiding wordt vooral aandacht besteed aan jouw communicatievaardigheden, samenwerk- en leiderschapsvaardigheden, zelfkennis en reflectief vermogen. Ook kun je jouw analytisch en oplossend vermogen verder ontwikkelen. We zijn op dit moment nog volop bezig met het ontwikkelen van dit gave traject! Meer informatie volgt zo snel mogelijk… Nieuwsgierig geworden? Houdt de website in de gaten.


Loop stage bij La Place!

Wil jij de theorie in praktijk brengen? Ben je op zoek naar een leerzame én lekkere stageplaats? Bij La Place hebben we stageplekken voor zowel mbo-, hbo- als wo-studenten.


Blijf op de hoogte van food trends met La Place Food College

Wij willen dat iedereen in ontwikkeling blijft. Daarom heeft La Place haar eigen praktijkschool: Food College! Om leidinggevenden op de hoogte te houden van trends en ontwikkelingen in de foodbranche krijgen zij trainingen in nieuwe bereidingstechnieken en receptthema’ s. Deze kennis wordt daarna overgebracht aan onze medewerkers.


Aan de slag bij La Place..

Zoek een vacature bij mij in de buurt

Of bekijk onze verschillende functies »